gerador cpf valido online dating - Acuan takoyaki online dating

Akak call jugak Maz tu.confirmkan betul tak bahan-bahan tu. tetiba terasa nak makan la pulak.akceli arini jepong cuti.. nak ingatkan sapa2 yang nak mai jepong tuh, klu nak bli takoyaki kat sini, mintak jangan buh sos yg itam tuh.. klu wat sorang kilam kabut jugak nak cepat2 tuang isi n sebagainya..

acuan takoyaki online dating-75acuan takoyaki online dating-40acuan takoyaki online dating-88

kalau xde tepung takoyaki boleh juga gune tepung gandum.

Sejak dari hari tu, tak putus-putus pula 'order' homemade takoyaki ni untuk apa-apa event keluarga hehe... Setakat ni dah 3 event saya buatkan takoyaki; Hari Ibu, kenduri doa selamat kat Kajang dan Majlis Aqiqah anak buah di Kuala Selangor.. Acuan nak buat takoyaki (takoyaki maker) saya beli di Lazada aje sebab murah :)..

Kali pertama saya perkenalkan takoyaki yang saya buat ni masa sesi usrah keluarga dirumah saya akhir April yang lepas.

Tapi disebabkan takoyaki maker saya [klik sini] tu hanya ada 18 lubang aje dan lebih kecil dari saiz pasaran.. kalau nak beli gak boleh klik sini - So balik kampung husband di Redland haritu, bersemangat dia nak perkenalkan takoyaki ni kat family nya pula hehe...

Fuh.lama sungguh akak order acuan takoyaki ni kat member yang tinggal di Bangkok. Sebab nak beli bahan yang original kena cari kat Jaya Jusco Mid Valley.

Comments